GARAŽNA VRATA

Garažna vrata Hormann nudijo različne vrste garažnih vrat za vse primere gradnje in želj kupcev. Kupci lahko izbirajo med sekcijskimi, stranskimi sekcijskimi, navojnimi (rolo) in dvižnimi garažnimi vrati.

Sekcijska garažna vrata

, ki se lahko odpirajo navpično pod strop ne potrebujejo veliko prostora tako nudi največ prostora v garaži kot tudi prostora za parkiranje pred garažo. Poleg tega so garažna vrata s trajno elastičnimi in proti vremenskim vplivom obstojnimi tesnili na vseh straneh odlično zatesnjena (katalog)

Stranska sekcijska garažna vrata

, ki se odpirajo bočno na stran ob steni garaže in so primerna za težke vgradne situacij. Njihova prednost je ta, da omogoča prost strop garaže, katerega lahko uporabite za shranjevanje predmetov poleg tega lahko uporabite stranska sekcijska garažna vrata zaradi gradbenih danosti kot so poševen strop ali moteče odtočne cevi (katalog)

Rolo garažna vrata

se pri odpiranju navijajo na os v škatli nad vrati, ki je lahko montirana na zunanji ali notranji strani garaže. Na ta način se lahko pridobi prostor na stropu garaže in ostane tudi prostor za parkiranje pred garažo (katalog)

Dvižna garažna vrata Berry

, pri katerih se pri odpiranju celotno vratno krilo v kosu dvigne pod strop, so primerna tudi za zapiranje parkirnih mest v skupinskih garažah. Omogočajo tudi oblikovanje čelne strani garažnih vrat, saj jeklena konstrukcija podboja, namenjena za vgraditev polnila na mestu za vgradnje, predstavlja solidno tehnično osnovo za nadaljno izgradnjo. (katalog)

Za več podrobnosti si lahko ogledate kataloge.